СООПШТЕНИЈА


ИНТЕРЕН ОГЛАС

ИНТЕРЕН ОГЛАС ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ И ПОПОЛНУВАЊЕ СЛОБОДНО РАБОТНО МЕСТО МЕДИЦИНСКА СЕСТРА - БОЛНИЧАР

Прочитај повеќе

ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР

ЈЗУ Општа болница Охрид - Јавен конкурс за избор на директор

Прочитај повеќе

Чеклиста за импакт врз животната средина за поставување на Ковид центар во Охрид

Чеклиста за импакт врз животната средина за поставување на Ковид центар во Охрид

Прочитај повеќе

Препораки на Министерството за здравство

ЈЗУ Општа болница се придржува на препораките на Министерство за здравство

Прочитај повеќе

УКАЖУВАЊЕ

Со оглед на новонастанатата состојба со ширењето на корона вирусот (Ковид- 19), во ЈЗУ Општа болница–Охрид се превземаат следните мерки:

Прочитај повеќе

Контакт

  • Адреса

    Ул. Сирма Војвода бр. 1
    Охрид 6000, Република Македонија


  • Телефон

    logo +389 46 267 267


  • Социјални мрежи