ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР

ЈЗУ Општа болница Охрид - Јавен конкурс за избор на директор

Датум: 29/12/2020    Симни PDF

ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА ОХРИД - ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР

Јавен конкурс за избор на директор - отвори

Контакт

  • Адреса

    Ул. Сирма Војвода бр. 1
    Охрид 6000, Република Македонија


  • Телефон

    logo +389 46 267 267


  • Социјални мрежи