Чеклиста за импакт врз животната средина за поставување на Ковид центар во Охрид

Чеклиста за импакт врз животната средина за поставување на Ковид центар во Охрид

Датум: 21/10/2020    Симни PDF

Чеклиста за импакт врз животната средина за поставување на Ковид центар во Охрид

Симнете Тука

Контакт

  • Адреса

    Ул. Сирма Војвода бр. 1
    Охрид 6000, Република Македонија


  • Телефон

    logo +389 46 267 267


  • Социјални мрежи