Препораки на Министерството за здравство

ЈЗУ Општа болница се придржува на препораките на Министерство за здравство

Датум: 18/03/2020    Симни PDF

Почитувани пациенти,

Седете дома... слушајте ги упатствата од Министерот за здравство... почитувајте ги и Вие препораките заради Ваша безбедност и безбедноста на Вашите блиски.

Одложете ги сите прегледи кои не се итни, бидејќи Вашето здравје и неговата заштита, останува наш највисок приоритет.

Уште еднаш да ги повториме мерките, а тоа се: задолжителна 14-дневна изолација, доколку некој доаѓа од ризичните региони, одржување лична хигиена, често и темелно миење на рацете и дезинфекција на рацете.

 

Дезинфекција на ЈЗУ Општа болница Охрид

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакт

  • Адреса

    Ул. Сирма Војвода бр. 1
    Охрид 6000, Република Македонија


  • Телефон

    logo +389 46 267 267


  • Социјални мрежи