ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР

ЈЗУ Општа болница Охрид - Јавен конкурс за избор на директор

Датум: 21/10/2019    Симни PDF

ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА ОХРИД - ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР

Јавен конкурс за избор на директор 1 Отвори

Јавен конкурс за избор на директор 2 Отвори


Контакт

  • Адреса

    Ул. Сирма Војвода бр. 1
    Охрид 6000, Република Македонија


  • Телефон

    logo +389 46 267 267


  • Социјални мрежи