ЈЗУ Општа Болница Охрид - објава бр. 01/2018

Објава за издавање на деловен простор под закуп по пат на електронско јавно наддавање

Датум: 29/10/2018    Симни PDF

 1. ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА ОХРИД - ОБЈАВА БР. 01/2018

  Објава за издавање на деловен простор под закуп по пат на електронско јавно наддавање

  Отвори


 2. ОБРАЗЕЦ НА ПРИЈАВА (ПОНУДА)

  Отвори

Контакт

 • Адреса

  Ул. Сирма Војвода бр. 1
  Охрид 6000, Република Македонија


 • Телефон

  logo +389 46 267 267


 • Социјални мрежи