ИНТЕРЕН ОГЛАС

ИНТЕРЕН ОГЛАС ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ И ПОПОЛНУВАЊЕ СЛОБОДНО РАБОТНО МЕСТО МЕДИЦИНСКА СЕСТРА - БОЛНИЧАР

Датум: 24/04/2021    Симни PDF

ИНТЕРЕН ОГЛАС ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ И ПОПОЛНУВАЊЕ СЛОБОДНО РАБОТНО МЕСТО МЕДИЦИНСКА СЕСТРА - БОЛНИЧАР

Отвори

 

Контакт

  • Адреса

    Ул. Сирма Војвода бр. 1
    Охрид 6000, Република Македонија


  • Телефон

    logo +389 46 267 267


  • Социјални мрежи